« : 27 Ekim 2008, 17:01:43 » |
kal-m
Zaman, gunumuz ev sahiplerine benzer, Ayrilan konugun elini hafifce sIkar, Oysa yeni geleni, sanki kanatlanmis gibi, Kollarini acip kucaklayarak karsilar: Hosgeldin hep gulumser, hoscakal ise Ic cekerek uzaklasir. Shakespearer.

amacım 1. sınıf öğretmenlerinin karşılaştığı güçlüklere hep birlikte çözüm bulmak eksiklikleri gidermek yeni önerilerle başarıyı artırmak bütün öğretmenlerimizden bu konuda yardım istiyoruz birkaç satırla paylaşımda bulunmak zor olasa gerek
benim karşılaştığım en büyük sorun velilerin yanlış yönlendirmesi bütün anlatımlarıma rağmen velilerde istendik davranış değişikliği yapamadım ne yapacağımı bimiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 27 Ekim 2008, 17:24:56 » |
kal-m
Zaman, gunumuz ev sahiplerine benzer, Ayrilan konugun elini hafifce sIkar, Oysa yeni geleni, sanki kanatlanmis gibi, Kollarini acip kucaklayarak karsilar: Hosgeldin hep gulumser, hoscakal ise Ic cekerek uzaklasir. Shakespearer.

elat i bitirdim matematkte 5 rakamına kadar geldim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 15 Kasım 2008, 21:53:56 » |
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 15 Kasım 2008, 21:55:47 » |
sibel21
Çiçeği Burnunda Üye

i deyim matematiktede 3 ü verdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 17 Kasım 2008, 21:07:39 » |
nuray_19
|
ben k sesini verdim onunla ilgili dikte çalışması yaptırıyorum.rakamlardan sıfırı verdim.sürekli tekrar yapmama rağmen yazmada sıkıntı var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 19 Kasım 2008, 21:07:50 » |
hatem
Tembel Üye

seslerde o yu verdim.matematikten 0-1-.....10´a kadar verdim tekrar yapıyorum
|
|
|
|
|
|
[email][/email]
|
|
|
« Yanıtla #6 : 20 Kasım 2008, 23:36:27 » |
zynp45
Çiçeği Burnunda Üye

|
ben dün r sesini verdim 27 öğrencim var yazmada büyük sıkıntı çekiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 22 Kasım 2008, 19:00:18 » |
kal-m

yazma sorununu birazcıkta olsun aşmak için siteye yüklediğim hece ödev çalışmaları işinize yarayabilir. 3. grup seslere geçtim yazma problemini bende aşmaya çalışıyorum ilk dersler dikte çalışması yapıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 23 Kasım 2008, 15:13:35 » |
zelfime
Çiçeği Burnunda Üye

"U" sesindeyim,heceleyerek yavaş yavaş okuyorlar,2öğrencim çok güzel okuyor.. Ama dikte çalışmalarında çok zorlanıyorlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 27 Kasım 2008, 21:42:56 » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : 27 Kasım 2008, 22:44:21 » |
zynp45
Çiçeği Burnunda Üye

|
 benim çocuklarımda kabakulak salgını tam 10 kişi bir haftadır gelmiyor 27 öğrencim var. bir haftadır hiç ses veremedim.m sesindeyim.tekrar yapıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 27 Kasım 2008, 23:16:12 » |
@d๓!η √
 benim çocuklarımda kabakulak salgını tam 10 kişi bir haftadır gelmiyor 27 öğrencim var. bir haftadır hiç ses veremedim.m sesindeyim.tekrar yapıyorum 1.sınıflarda devamsızlık çok önemli... diğer sınıflarda bir şekilde telafisi olabiliyor ama birlerde sıkıntı yaratır
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2009, 19:32:41 Gönderen: berfin23 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 27 Kasım 2008, 23:18:58 » |
zynp45
Çiçeği Burnunda Üye

|
evet hocam haklısınız daha artmasından korkuyorum inşallah artmaz ama kabakulak bulaşıcı maalesef
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 28 Kasım 2008, 16:13:49 » |
kal-m

Köylerde öğretmenlik yaparken önümüze çıkan engeller males bazen ümidimizin azalmasına sebep veriyor ama şehir okullarında da pek fazla değişiklik yok kalbur üstü birkaç okul diğerleri aynı ne söylesek nasıl söylesek bilmiyorum kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 30 Ocak 2009, 19:04:18 » |
aysegulmustafa
O yaşalardaki çocuklar tam bir oyun çocuğu. Benim oğlum 1. sınıfa giderken hiç zorlanmadım. Bunu arkadaşlarıma söylediğimde tamamen karşı çıktılar. Ben bütün sorunları oyunla hallettim. Seslerden sayılardan oluşan oyunlar bulduk. Birlikte çok değişik masallar ürettik. Çocukla birlikte bende çok eğlendim. Oğlum okuldan eve "bugün ne yapacağız diye" merakla geliyordu. Bir ay içerisinde okumaya başladı. Hepinize kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
aysegul
|
|
|
|