« : 27 Ekim 2008, 17:01:43 » |
Üye No: 10
Branşı: SINIF ÖĞRETMENİ
Teşekkür Sayısı: 115
her seven insan isimsiz bir kahramandır
|
amacım 1. sınıf öğretmenlerinin karşılaştığı güçlüklere hep birlikte çözüm bulmak eksiklikleri gidermek yeni önerilerle başarıyı artırmak bütün öğretmenlerimizden bu konuda yardım istiyoruz birkaç satırla paylaşımda bulunmak zor olasa gerek
benim karşılaştığım en büyük sorun velilerin yanlış yönlendirmesi bütün anlatımlarıma rağmen velilerde istendik davranış değişikliği yapamadım ne yapacağımı bimiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 27 Ekim 2008, 17:24:56 » |
|
elat i bitirdim matematkte 5 rakamına kadar geldim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 15 Kasım 2008, 21:53:56 » |
Çiçeği Burnunda Üye
Üye No: 16921
Teşekkür Sayısı: 0
|
ben köy okulunda çalışıyorum. keşke benim velilerimde ilgilensede yanlış yönlendirselerde olur. geçen hafta da 1 öğrenci yeni geldi. okadar sorun varki hangisinden bahsedeyim.çocuklara türkçe öğretmeye çalışıyorum, çocuk evde çalışmıyor, onları çalıştıracak abla abileri pamuk topluya veya hayvan otarıyor, çocukların kırtasiye giderlerini de cebimden karşılıyorum,bu ara en büyük sorunum okuma setleri.öğrencilerime okuma seti almak istiyorum ama veliler çocuklarına kalem dahi almak istemezken nasıl alabilirim. devam eden şimdilik 30öğrençim var . sınıfta yer olmadığından öğretmen masasını kaldırdım.sınıf defterini ve diğer dosyalarımı sandelyeme bıraktım. tahta ile öğrenci sırası arasında kilomdan dolayı geçebilecek kadar yer var. şişman olsaydım oda olmıyacaktı. ve en önemlisi tuvalet bile yok ve biz temizlik alışkanlığı vermeye çalışıyoruz. aslında söylenecek çok şey var. ama şimdilik bu yeter sanırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 15 Kasım 2008, 21:55:47 » |
Çiçeği Burnunda Üye
Üye No: 16921
|
i deyim matematiktede 3 ü verdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 17 Kasım 2008, 21:07:39 » |
Üye No: 2298
Teşekkür Sayısı: 16
|
ben k sesini verdim onunla ilgili dikte çalışması yaptırıyorum.rakamlardan sıfırı verdim.sürekli tekrar yapmama rağmen yazmada sıkıntı var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 19 Kasım 2008, 21:07:50 » |
Tembel Üye
Üye No: 3758
|
seslerde o yu verdim.matematikten 0-1-.....10´a kadar verdim tekrar yapıyorum
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
« Yanıtla #6 : 20 Kasım 2008, 23:36:27 » |
Çiçeği Burnunda Üye
Üye No: 17499
|
ben dün r sesini verdim 27 öğrencim var yazmada büyük sıkıntı çekiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 22 Kasım 2008, 19:00:18 » |
|
yazma sorununu birazcıkta olsun aşmak için siteye yüklediğim hece ödev çalışmaları işinize yarayabilir. 3. grup seslere geçtim yazma problemini bende aşmaya çalışıyorum ilk dersler dikte çalışması yapıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 23 Kasım 2008, 15:13:35 » |
Çiçeği Burnunda Üye
Üye No: 8025
|
"U" sesindeyim,heceleyerek yavaş yavaş okuyorlar,2öğrencim çok güzel okuyor.. Ama dikte çalışmalarında çok zorlanıyorlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 27 Kasım 2008, 21:42:56 » |
Tembel Üye
Üye No: 15768
|
ben de köy öğretmeniyim Maalesef hepimiz aynı konudan muzdaribiz.İlgisiz veliler ve yaamada zorlanma.Umarım üstesinden geliriz.ben r sesindeyim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 27 Kasım 2008, 22:44:21 » |
Çiçeği Burnunda Üye
|
 benim çocuklarımda kabakulak salgını tam 10 kişi bir haftadır gelmiyor 27 öğrencim var. bir haftadır hiç ses veremedim.m sesindeyim.tekrar yapıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 27 Kasım 2008, 23:16:12 » |
Üye No: 2
Teşekkür Sayısı: 769
|
 benim çocuklarımda kabakulak salgını tam 10 kişi bir haftadır gelmiyor 27 öğrencim var. bir haftadır hiç ses veremedim.m sesindeyim.tekrar yapıyorum 1.sınıflarda devamsızlık çok önemli... diğer sınıflarda bir şekilde telafisi öolabiliryor ama birlerde sıkıntı yaratır
|
|
|
|
|
|
*Foruma nasıl dosya yüklerim?...Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap1.Yol ...Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap2.Yol *Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapForumdan nasıl dosya indiririm? *Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapForuma nasıl resim eklerim ? *Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapForumda görev almak için tıklayın.
|
|
|
« Yanıtla #12 : 27 Kasım 2008, 23:18:58 » |
Çiçeği Burnunda Üye
|
evet hocam haklısınız daha artmasından korkuyorum inşallah artmaz ama kabakulak bulaşıcı maalesef
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 28 Kasım 2008, 16:13:49 » |
|
Köylerde öğretmenlik yaparken önümüze çıkan engeller males bazen ümidimizin azalmasına sebep veriyor ama şehir okullarında da pek fazla değişiklik yok kalbur üstü birkaç okul diğerleri aynı ne söylesek nasıl söylesek bilmiyorum kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|