PaylasHocam.com'da
Ücret karşılığı satılan dökümanların (sunu,video,yaprak test,kitap v.b.) paylaşılması kanunlar  gereği yasaktır.Bu tür konular silinecektir.Lütfen Forum Kurallarımızı inceleyin.

Suan Baktiginiz Sayfa: Paylashocam.com | Öğretmen ve Eğitim Sitesi » GERİ DÖNÜŞÜM » Geri Dönüşüm Kutusu » Eski Konular » Tehlike geri döndü
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Tehlike geri döndü  (Okunma Sayısı 354 defa)
*
Branş: Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmeni
Yer: Manisa
Teşekkür Sayısı: 266
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
Site
« : 18 Ekim 2008, 23:57:50 »

Bir süredir sessizliğini koruyan büyük tehlike, bazı MP3 sitelerinde yeniden ortaya çıktı: Warezov Robotu!..

TROJANLAR MP3 SİTELERİNDE SİZİ BEKLİYOR

CHIP'in haberine göre uzun bir suskunluk döneminin ardından Warezov botnet yeniden doğdu. SecureWorks Firmasının Araştırması yöneticisi Joe Stewart'a göre, Warezov bot'unu yükleyen 'trojan'lar bazı MP3 indirme sitelerinde kurbanlarını bekliyor.

İŞLETİM SİSTEMİNE GİREBİLİYOR

Stewart'a göre 2006 yılında yaygın olarak email saldırılarıyla adından sıkça söz ettiren Warezov, gerçek bir bot'a göre daha gelişmiş bir sisteme sahip.

Stewart'ın üzerinde durduğu nokta ise, Warezov'un istediği taktirde herhangi bir işletim sistemine arka kapı açarak girebilmesi...

Warezov'un iki parça halinde yüklendiğini ifade eden Stewart, internet kullanıcılarının çok ciddi bir tehdit altında olduğunun altını çizdi.

haberturk.com
Sayfa: [1]
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et

Gitmek istediğiniz yer: