PaylasHocam.com'da
Ücret karşılığı satılan dökümanların (sunu,video,yaprak test,kitap v.b.) paylaşılması kanunlar  gereği yasaktır.Bu tür konular silinecektir.Lütfen Forum Kurallarımızı inceleyin.

Suan Baktiginiz Sayfa: Paylashocam.com | Öğretmen ve Eğitim Sitesi » EĞİTİM KAFE » Serbest Kürsü » Okul Anılarınız » En utandığım an
Sayfa: [1] 2
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: En utandığım an  (Okunma Sayısı 3543 defa)
*
Branş: İngilizce
Yer: Kartalın Yuvasından
ELT
Teşekkür Sayısı: 1433
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« : 30 Ağustos 2008, 00:18:30 »

İlk okul anısı benden olsun istedim:)
Lisede başarılı bir öğrenciydim.Genelde belirli gün ve haftaların hazırlanmasında ben görevli olurdum.Bir gün Turizm Haftası'yla ilgili bir konuşma yapmak için kürsüye çıkacakken kürsünün basamaklarına takılıp o kadar kişinin önünde düştüm.Kendimi toparlıyayım derken bir kez daha tabi Kahkaha .Sonra bir müddet görev almadım okulda çünkü çürükler içinde kalan diz kapaklarım ancak iyileşmişti.GülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümseme

Bu anlattıklarım aramızda kalsın emi arkadaşlar?Gülümseme
*
Yer: konya
Teşekkür Sayısı: 13
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2008, 15:18:48 »

aramızda Kahkaha emin ol Sırıtan

Şiddeti sevmem;ama kullanmayı iyi bilirim!
Aktif Üye
*
Yer: osmaniye
Teşekkür Sayısı: 1
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2008, 23:27:21 »

Yıl 1991.İlk görev yerim Ağrı Tutak-Atabindi köyü.Mehmet Ali adlı 1.sınıf öğrencisi okula yeni başladı.Haliyle kendini kabul ettirme savaşı veriyor.İlk kavgada üç kişinin arasına daldı.İkisini halletti,üçüncüye taarruz etti.Üçüncü çocuk can havliyle M.Ali'nin kulağını ısırdı.Kanı gören M.Ali bir anlık gafletinin kurbanı oldu ve ağladı.M.Ali o zaman nişanlım olan köy hemşiresine götürülüp pansuman yaptırıldı.Aradan aylar geçti.M.Ali düzenli olarak hemşireye götürüldü.Sorun hep aynıydı."M.Ali'nin kulağı".Yıl sonu geldi.Karneler verildi ve M.Ali yine pansumana götürüldü.M.Ali hergün niye hemşireye gitmiş diye düşündüğünüze eminim.M.Ali nişanlımı görmem için bahane değildi.Çünkü M.Ali,hergün kavga yapıyor,hergün diğer çocuklar onun kulağını çekiyorlardı.
Paylaşımcı Üye
*
Teşekkür Sayısı: 69
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #3 : 03 Eylül 2008, 00:33:09 »

K.maraş'ın bir ilçesinde henüz göreve başlamıştım.1.sınıfları verdiler.şubat tatili geldi ve karneleri veriyoruz.Sıra ile karnelerini alıyorlar ve bazı öğrenciler kendilerince hediyeler getiriyor.(bir - iki tükenmez kalem ve bolca kağıt mendilim olurdu.)Sıradaki öğrenci elindeki kağıt mendil paketini masama koydu ve karnesini aldı.1-2 adım ilerledi ve aniden geri dönüp masadaki mendil paketini aldı yüzüme dik dik baktı ve:" bu karne zayıflı ben hediyemi vermekten vazgeçtim" dedi. : Şaşırmış
*
Branş: İngilizce
Yer: Kartalın Yuvasından
ELT
Teşekkür Sayısı: 1433
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #4 : 16 Eylül 2008, 20:29:09 »

K.maraş'ın bir ilçesinde henüz göreve başlamıştım.1.sınıfları verdiler.şubat tatili geldi ve karneleri veriyoruz.Sıra ile karnelerini alıyorlar ve bazı öğrenciler kendilerince hediyeler getiriyor.(bir - iki tükenmez kalem ve bolca kağıt mendilim olurdu.)Sıradaki öğrenci elindeki kağıt mendil paketini masama koydu ve karnesini aldı.1-2 adım ilerledi ve aniden geri dönüp masadaki mendil paketini aldı yüzüme dik dik baktı ve:" bu karne zayıflı ben hediyemi vermekten vazgeçtim" dedi. : Şaşırmış

GülümsemeGülümsemeGülümseme süpper bu yaaa
Paylaşımcı Üye
*
Teşekkür Sayısı: 8
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #5 : 21 Eylül 2008, 13:33:47 »

gaziahmet gerçekten süper bi anıymış,çok komik bi çocukmuş yaaa. Sırıtan

YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
Paylaşımcı Üye
*
Teşekkür Sayısı: 8
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #6 : 21 Eylül 2008, 13:48:35 »

bende bi anı anlatım.liseye giderken edebiyat dersindeyiz öğretmen dersi anlatırken sınıftan 2 kız gülmeye başladı kikir kikir .mehmet hoca sordu kızım neye gülüyosunuz onlar birbirine bakıp tekrar gülüyodu,herkez merak ediyo acaba neye gülüyolar diye sonra ben birinin baktığı yere baktım bende anladım neye güldüklerini bende başladım gülmeye,yanımdaki sordu ona söyledim oda diğerlerine derken tüm sınıf gülüyoruz ama hoca hala anlamadı neye güldümüzü hatta soruyo neye gülüyonuz söyleyin bende gülim diye.öğrencinin biri abdül dediki hocam duvarda delik var ona gülüyoz diye hoca arkasına duvara baktı bişey yok etrafına bakıyo bişey yok sınıf daha çok gülmeye başladı.sonra biri demişti hocam fermuarınız açık.hocanın yüzü çok kötü olmuştu çok utanmıştı yüzünün renginden anlaşılıyodu.ayrıca o haylaz komik olan öğrenci abdül şimdi tv de askerli bi dizi var orda asker rolünde oynuyo aynı adı kullanış ve çok ağırbaşlı rolünde kendine zıt rolde.

YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
*
Branş: Sınıf Öğretmeni
Yer: Kulufornia
Teşekkür Sayısı: 1266
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #7 : 20 Ekim 2008, 12:32:17 »

Anılarınızı yeni konu açarak anlatmanız gerekiyor.
Çiçeği Burnunda Üye
*
Yer: ağrı
Teşekkür Sayısı: 0
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
Site
« Yanıtla #8 : 14 Kasım 2008, 13:46:52 »

HOŞ HİKAYEE

slm millet.
*
Branş: Tarih(öğrenci)
Yer: Kartal'ın yanından
Teşekkür Sayısı: 517
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
Site
« Yanıtla #9 : 05 Şubat 2009, 14:44:34 »

gerçekten çok komiklermiş
Paylaşımcı Üye
*
Branş: ilköğretim matematik
Yer: burdur
Teşekkür Sayısı: 32
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #10 : 13 Nisan 2009, 13:09:55 »

süpermiş yaaa ben olsamde vermem hediye Kahkaha
Aktif Üye
*
Branş: kimya
Yer: İstanbul
Teşekkür Sayısı: 1
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #11 : 24 Nisan 2009, 18:05:54 »

hepsi çok güzel ya çatladım gülmekten... Kahkaha Kahkaha Kahkaha

!!! KayIp ÜlKeninNn PrEnsEssİ !!![/i]
Paylaşımcı Üye
*
Branş: SINIF ÖĞRETMENİ
Yer: AFYONKARAHİSAR
Teşekkür Sayısı: 58
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #12 : 01 Temmuz 2009, 12:17:53 »

Biz de lisede bir arkadaşımıza öğretmenlerden birini telefonla (tabii o zaman cep tel falan yok kartlı telefon kulübesinden) aratmıştık,Öğretmenimizden çok utanmıştım.Çok pişman olmuştuk iki arkadaş...
*
Branş: ingilizce
Teşekkür Sayısı: 110
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
Site
« Yanıtla #13 : 01 Temmuz 2009, 14:28:06 »

Çok komikler ya Sırıtan
*
Branş: müzik
Teşekkür Sayısı: 534
Teşekkür Et