|
Yer: Kulufornia
Teşekkür Sayısı: 1266
|
 |
« : 27 Mart 2008, 18:32:19 » |
|
Sitemizde Moderator olarak çalışmak şsteyen arkadaşlar Aşağıdaki linki tıklayarak başvuru yapabilirler..Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBAŞVURU iÇİN TIKLAYIN Moderatorlük Şartları :
1- En az Aktif ,üye olmak 2-Daha once sitemizde hiç banlanmamış ( yasaklanma) olmak. 3- Başka bir sitede yonetici olarak çalışmıyor olmak 4-Günde en az 3 saat online olmak
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2008, 09:25:00 Gönderen: √ @dm!η »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 10 Nisan 2008, 17:54:01 » |
|
Moderatorlerin Gorevleri : 1-Sorumlu oldukları bolüm ya da bolümlerin tüm düzeninden sorumludur.
2-Yazılan konularda forum kurallarına aykırı bir durum varsa o konu ya da mesajlar , silinir , düzeltilir ve yazıyı yazan üye uyarılır.Tekrarı halinde Sitey yonetimini bu konuda haberdar eder.
3-Yanlış yere açılmış konuları olması gerek bolüme taşır.Örneğin spor bolümüne açılmış teknolojiyi ilgilendiren bir haberi teknoloji haberleri bolümüne taşır ve üye bu konuda uyarılır. Yeni maddeler sık sık eklenecektir....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2008, 17:58:52 Gönderen: @dmin »
|
|
|
|
|
|
Branş: Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmeni Yer: Manisa
Teşekkür Sayısı: 266
|
 |
« Yanıtla #2 : 04 Mayıs 2008, 11:38:45 » |
|
Online olduğum veya olabileceğim süre : 2-3 saat (Eğer oğretmenseniz) Branşım ya da mesleğim : Sınıf Öğretmeni Sorumlu olmak istediğim Bolümler : Program arşivi, sınıf oğrt.mizah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 04 Mayıs 2008, 12:22:52 » |
|
Online olduğum veya olabileceğim süre : 2-3 saat (Eğer oğretmenseniz) Branşım ya da mesleğim : Sınıf Öğretmeni Sorumlu olmak istediğim Bolümler : Program arşivi, sınıf oğrt.mizah
Sayın Hocam , İlginize teşekkür ederim.Akşam Saatlerinde size bilgi vereceğim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 04 Mayıs 2008, 15:19:30 » |
|
PuZZLe --- Aşağıda yazdığım bolüm ve kategorilerde moderatorlük yetkilerinizi verdim.Sormak istediklerinizi buradan sorabilirsiniz. Hayırlı olsun.
Sınıf Öğretmenleri Birleştirilmiş Sınıflar 1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf 5.Sınıf Genel
Mizah Fıkra İlginç Komik Komik ve İlginç Olaylar Komik Okul Anılarınız Komik Yazılar (Geyik Muhabbeti) Forum Oyunları
Program Arşivi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yer: Kartalın Yuvasından
ELT
Teşekkür Sayısı: 1433
|
 |
« Yanıtla #5 : 25 Mayıs 2008, 21:36:15 » |
|
Online olduğum veya olabileceğim süre : 2 saat (Eğer oğretmenseniz) Branşım ya da mesleğim : İlkoğretim İngilizce Sorumlu olmak istediğim Bolümler : İlkoğretim Yabancı Dil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 25 Mayıs 2008, 21:37:54 » |
|
İngilizce tam aradığımız bıranştı.. bir kaç saat içinde sonucu yazarım. İlginize teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 25 Mayıs 2008, 22:33:20 » |
|
Online olduğum veya olabileceğim süre : 2 saat (Eğer oğretmenseniz) Branşım ya da mesleğim : İlkoğretim İngilizce Sorumlu olmak istediğim Bolümler : İlkoğretim Yabancı Dil
Sayın hocam İlkoğretim Branş Öğretmenleri İlkoğretim Yabancı Dil Lise İngilizce Bolümülerine moderatorlük için yetkilerini verdim... Hayılrı olsun ilginize teşekkürler... Moderatorlük ile ilgili sorularınızı ozel mesaj kullanarak bana bildirebilrisniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çiçeği Burnunda Üye
Teşekkür Sayısı: 1
|
 |
« Yanıtla #8 : 26 Mayıs 2008, 01:33:31 » |
|
Online olduğum veya olabileceğim süre : 7/8 (Eğer oğretmenseniz) Branşım ya da mesleğim : Sınıf Öğrt. Sorumlu olmak istediğim Bolümler : İlkoğretim [/quote]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 26 Mayıs 2008, 01:43:37 » |
|
Online olduğum veya olabileceğim süre : 7/8 (Eğer oğretmenseniz) Branşım ya da mesleğim : Sınıf Öğrt. Sorumlu olmak istediğim Bolümler : İlkoğretim
[/quote] İlginize Teşekkürler... Yarın akşam saatlerinde sonucu buradan bildiririm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yer: թﻪկlﻪรհօ८ﻪო
Teşekkür Sayısı: 942
|
 |
« Yanıtla #10 : 26 Mayıs 2008, 13:44:06 » |
|
yeni moderatorlerimize şimdiden kolaylıklar diliyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yer: Kartalın Yuvasından
ELT
Teşekkür Sayısı: 1433
|
 |
« Yanıtla #11 : 26 Mayıs 2008, 17:58:19 » |
|
Teşekkürler:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkür Sayısı: 296
|
 |
« Yanıtla #12 : 26 Mayıs 2008, 21:48:32 » |
|
yeni moderatorlerimize hoşgeldiniz diyorum. stüm site sakinlerine hayırlı uğurlu olsun:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Branş: Uzman Sınıf Öğretmeni(müdür yardımcısı) Yer: İstanbul
Teşekkür Sayısı: 119
|
 |
« Yanıtla #13 : 02 Haziran 2008, 15:46:49 » |
|
Online olduğum veya olabileceğim süre : 7/8 (Eğer oğretmenseniz) Branşım ya da mesleğim : Uzman Sınıf Öğrt.+müdür yardımcısı Sorumlu olmak istediğim Bolümler : İdareciler bolümü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 02 Haziran 2008, 16:19:33 » |
|
Online olduğum veya olabileceğim süre : 7/8 (Eğer oğretmenseniz) Branşım ya da mesleğim : Uzman Sınıf Öğrt.+müdür yardımcısı Sorumlu olmak istediğim Bolümler : İdareciler bolümü
Başvurunuz değerlendirmeye alındı...ÖZel mesajla sormam gereken bazı detayları soracağım.Ve buradan sonucu bildireceğim.İlginize teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|