PaylasHocam.com'da
Ücret karşılığı satılan dökümanların (sunu,video,yaprak test,kitap v.b.) paylaşılması kanunlar  gereği yasaktır.Bu tür konular silinecektir.Lütfen Forum Kurallarımızı inceleyin.

Suan Baktiginiz Sayfa: Paylashocam.com | Öğretmen ve Eğitim Sitesi » FORUM HAKKINDA » Forum Genel » Yönetici Başvuruları » Forumda Bolüm Sorumlusu olmak isteyenler buradan başvurabilir...
Sayfa: 1 2 [3] 4
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Forumda Bolüm Sorumlusu olmak isteyenler buradan başvurabilir...  (Okunma Sayısı 3940 defa)
Paylaşımcı Üye
*
Branş: YabancıDil
Yer: WonDerWorlD
Teşekkür Sayısı: 6
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #30 : 07 Kasım 2009, 22:04:39 »

Bu forumun yöneticilerinin hepsine başarılarının devamını diliyorum, gerçekten çalışıldığı belli bu forumda.
Ben de emek verenlerden olmak isterdim ama sorumluluğu aldığım zaman tam yapmak isterim o yüzden bu sıralar yapamayacağım için kendim istemem bu durumu.
Hocam şimdi diyceksiniz zaten mesaj sayısına bak bugün üye olmuşsun Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Öyle bi içimden geldi yazayım dedim işte yahu Kahkaha
yönetici kadrolarında yer aldım daha önce, ilerde bu sitede de güzelliklere müdahil olmak isterim, saygılar tüm hocalarıma Gülümseme
*
Branş: İngilizce
Yer: Kartalın Yuvasından
ELT
Teşekkür Sayısı: 1433
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #31 : 08 Kasım 2009, 16:38:30 »

Bu forumun yöneticilerinin hepsine başarılarının devamını diliyorum, gerçekten çalışıldığı belli bu forumda.
Ben de emek verenlerden olmak isterdim ama sorumluluğu aldığım zaman tam yapmak isterim o yüzden bu sıralar yapamayacağım için kendim istemem bu durumu.
Hocam şimdi diyceksiniz zaten mesaj sayısına bak bugün üye olmuşsun Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Öyle bi içimden geldi yazayım dedim işte yahu Kahkaha
yönetici kadrolarında yer aldım daha önce, ilerde bu sitede de güzelliklere müdahil olmak isterim, saygılar tüm hocalarıma Gülümseme

güzel düşünceleriniz için çok teşekkürler hocam umarım en kısa zamanda sizi de yöneticiler arasında olursunuz...Paylaşımlarınızı bekliyoruzzz
Aktif Üye
*
Branş: matematik ama diyerleride kötü deyil
Yer: nasıl?
Teşekkür Sayısı: 4
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #32 : 08 Kasım 2009, 17:59:04 »

bende buforumda yönetici olmak isterdim onlara basşarılar dilerim daha yeni üye olduğumu söyleyecekler ama yönetici olursam faydalarımı mutlaka göreceklerdir.
*
Branş: Sınıf Öğretmeni
Yer: Karadeniz
Teşekkür Sayısı: 1172
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #33 : 08 Kasım 2009, 18:23:04 »

bende buforumda yönetici olmak isterdim onlara basşarılar dilerim daha yeni üye olduğumu söyleyecekler ama yönetici olursam faydalarımı mutlaka göreceklerdir.

hocam çalışmlarınıza devam edin..mutlaka değerlendirilmeye alınacaksınız...paylaşımlarınızı çalışmalarınızı bekliyoruz.. Gülümseme
Aktif Üye
*
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #34 : 08 Kasım 2009, 18:31:29 »

çalış çalış nereye kadar:D ama yetkili yapın afedersiniz eşşekler gibi çalışırım yetkili olmadan bi anlamı yok gibi birşey:D cevaplarınızı bekliyorum

Mesajınızı yazdığınız andan itibaren 1 gün geçmeden ve farklı bir mesaj yazılmadan üst üstte mesaj yazılması yasaktır.Bu yüzden mesajlarınız birleştrilmiştir....: 08 Kasım 2009, 20:00:12
CEVAP YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM!!
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2009, 20:00:12 Gönderen: berkayevre » Kayıtlı
*
Branş: uzm.sınıf öğrt.
Yer: Batı Karadeniz
Teşekkür Sayısı: 527
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #35 : 11 Kasım 2009, 17:39:47 »

çalış çalış nereye kadar:D ama yetkili yapın afedersiniz eşşekler gibi çalışırım yetkili olmadan bi anlamı yok gibi birşey:D cevaplarınızı bekliyorum

Mesajınızı yazdığınız andan itibaren 1 gün geçmeden ve farklı bir mesaj yazılmadan üst üstte mesaj yazılması yasaktır.Bu yüzden mesajlarınız birleştrilmiştir....: [time]Sun Nov  8 06:00:12 2009[/time]
CEVAP YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM!!

önemli olan yetki olmadan kendinizi göstermeniz..
burada kendinizi öven mesajlar yazacağınıza,açılan konulara yorumlarınızla farkettirin kendinizi..Ayrıca yetki olmadan paylaşmanın anlamı yok!zihniyetiniz doğru olsaydı,burada sadece yönetimdeki  öğretmenler konu açardı..Burada sayılı 3-5 yönetici için değil tüm yurttaki öğretmenleri düşünerek paylaşımda bulunuyoruz..siz paylaşımlarınıza,siteye giriş ve yorumlarınıza istikrarınızla  özen gösterin, yönetim size uygun görürse teklif yapar..

AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ....
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2009, 17:46:03 Gönderen: NaLaN » Kayıtlı
Aktif Üye
*
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #36 : 11 Kasım 2009, 18:06:49 »

arkadaşım tmm senıde anlıyorum ama herkesın dusuncesı farklı ola bılır! ben yonetıcı olmak ıcın ugrasmaya kalksam yarıda bırakırım:D ama yönetici olarak baslarsam herkese burayı tavsiye eder bende hep burda olurum ve tum herseye cvp yazarım konularla doldururum (önemli konular) aa yetkılı olmadan zevksız gelıo hiç bir anlamı yokmus gıbı! mesajınızı bekliyorum
*
Yer: Kulufornia
Teşekkür Sayısı: 1266
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #37 : 11 Kasım 2009, 18:20:51 »

arkadaşım tmm senıde anlıyorum ama herkesın dusuncesı farklı ola bılır! ben yonetıcı olmak ıcın ugrasmaya kalksam yarıda bırakırım:D ama yönetici olarak baslarsam herkese burayı tavsiye eder bende hep burda olurum ve tum herseye cvp yazarım konularla doldururum (önemli konular) aa yetkılı olmadan zevksız gelıo hiç bir anlamı yokmus gıbı! mesajınızı bekliyorum

Bu kadar istekli olmanıza sevindik.Ancak şuan için bir kaç  sadece öğretmen olan ,sitede aktif ve paylaşımcı olan , ve gerekli branşlara  uygun görülürse moderatör alıyoruz.Ve bu konuda da oldukça seçiciyiz.
Şuan için moderatör olmasını düşündüğümüz herhangi bir üyemiz yok. Teşekkürler
Aktif Üye
*
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #38 : 11 Kasım 2009, 19:43:47 »

deneme mod yaparsanız sevinirim nasıl çalıştığımı izleyin beyenmesseniz silin modlugumu bakın bukadar kendimden emınım lütfen deneyin deneme modluk verın bakın nasıl çalıştığıma ondan sonra karar verın lütfen!
Çiçeği Burnunda Üye
*
Branş: matematik
Yer: anlamadım
Teşekkür Sayısı: 0
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
.
« Yanıtla #39 : 11 Kasım 2009, 20:25:46 »

yanlışlıkla yazdım
:S
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2009, 20:28:35 Gönderen: berber » Kayıtlı
Aktif Üye
*
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #40 : 11 Kasım 2009, 20:30:23 »

cevap bekliyorum
*
Branş: SINIF ÖĞRETMENİ
Yer: KONYA
"KÖTÜLER, KENDİLERİNE TAHAMMÜL EDİLDİKÇE DAHA ÇOK AZARLAR!.."
Teşekkür Sayısı: 830
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #41 : 12 Kasım 2009, 15:30:07 »

öğretmenim umarım dileğiniz yerine gelir değerlendirilecektir
Aktif Üye
*
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #42 : 12 Kasım 2009, 17:46:32 »

teşekkür ederim dileğim yerine gelirse faydamı fark edeceksiniz muhakkak! bekliyorum
Paylaşımcı Üye
*
Yer: İstanbul
Teşekkür Sayısı: 35
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #43 : 19 Aralık 2009, 13:26:09 »

Ben Moderatör olmak istiyorum.( Program Arşivi bölümüne..)
Gereğinin görülmesine arz ederim..
*
Teşekkür Sayısı: 296
Teşekkür Et
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #44 : 19 Aralık 2009, 13:40:25 »

Ben Moderatör olmak istiyorum.( Program Arşivi bölümüne..)
Gereğinin görülmesine arz ederim..

Yaş problem olabilir ama takdir yönetimin Gülümseme
Sayfa: 1 2 [3] 4
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et

GoogleTagged

Gitmek istediğiniz yer: