« : 28 Ocak 2009, 14:08:12 » |
kal-m
Zaman, gunumuz ev sahiplerine benzer, Ayrilan konugun elini hafifce sIkar, Oysa yeni geleni, sanki kanatlanmis gibi, Kollarini acip kucaklayarak karsilar: Hosgeldin hep gulumser, hoscakal ise Ic cekerek uzaklasir. Shakespearer.

almanca - ich liebe dich arnavutça - te dashuroj birmanca - chit pa de bosnakca - volim te bulgarca - jbichim te cavaca - kulo tresno çekce - miluju te danimarkaca - jeg elsker dig endonezyaca - saya cinta kamu estonyaca - mina armastan sind farsca - men tora dust darem filipince - iniibig kita fince - mina rakastan sinua fransizca - je t'aime galce - rwy'n dy garu di grönlandca - asavakit hawaiice - aloha i'a au oe hirvatça - volim te hintçe - mai tumhe pyar karta hoon hollandaca - ik hou van jou ibranice - ani ohev otach ingilizce - i love you iranca - mahn doostaht doh-rahm irlandaca - taim i'ngra leat ispanyolca - te amo isveççe - jag alskardig italyanca - ti amo izlandaca - eg elska thig japonca - ore wa omae ga suki da kamboçça - bon sro lanh oon katalanca - t'estim molt korece - tangshin-i cho-a-yo korsikaca - ti tengu cara kürtçe - ez te hezdikhem laoca - khoi huk chau latince - vos amo lazca - ma si maoropen letonca - es milu tevi litvanyaca - tave myliu lübnanca - bahibak macarca - szeretlek makedonca - sakam te malayca - saya sayangkan mu malezce - saya cinta kamu mayaca - canda munani norveççe - jeg elsker deg pakistanca - mujhe tumse muhabbat hai persce - tora dost daram polonyaca - ja cie kocham portekizce - amo-te romence - te ador rusca - ya vas liubliu sirpça - volim te slovakca - lubim ta slovence - ljubim te srilankaca - mama oyata arderyi suriyece - bhebbek tahitice - ua here vau ia oe taylandca - phom rak khun tunusca - ha eh bak ukraynaca - ja tebe kokhaju vietnamca - toi yeu em yugoslavca - ya te volim yunanca - s'ayapo zuluca - mena tanda wena Arapça - Ana behibak (kadından erkeğe) Arapça - Ana behibek (Erkekten kadına) Ermenice - Yes kez si'rumem Kamboçyaca - Kh_nhaum soro_lahn nhee_ah Çeyence - (Kızılderilice)- Ne mohotatse Çince - Wo ai ni Kreolce - Mi aime jou Hollandaca - Ik hou van je (kadından erkeğe) Etopyaca - Afgreki' Fransızca - Je t'aime Gaelikçe - Ta gra agam ort Almanca - Ich liebe dich Yunanca - S'agapo Hawaice - Aloha wau ia oi İbranice - Ani ohev otah (erkekten kadına) İbranice - Ani ohev et otha (kadından erkeğe) Macarca - Szeretlek İrlandaca - Taim i' ngra leat İtalyanca - Ti amo Japonca - Kimi o ai shiteru Korece - Dangsinul saranghee yo Latince - Te amo Lübnanca - Bahibak Litvanyaca - Tave myliu Mohawkca - Konoronhkwa Fasca - Kanbhik Navahoca - Ayor anosh'ni Polonyaca - Kocham cie Portekizce - Amo Rusca - Ya tebya liubliu İspanyolca - Te quiero İsveçce - Jag a\" lskar dig Viyetnamca - Anh ye^u em (erkekten kadına) Yidce - Ikh hob dikh lib Özbekçe-Men Seni Sevemem
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2009, 14:10:53 Gönderen: kal-m »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2009, 16:00:15 » |
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 31 Ocak 2009, 15:54:38 » |
gulennur38
Cezalı Üye
 Branş: OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ
her iki öğretmenimede teşekkür ediyorum paylaşımlarınız için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 01 Şubat 2009, 00:22:59 » |
Gel PC PC
teşekkürler.. üyelerimiz bunlarla sevgililerine minik jestler yapabilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 01 Şubat 2009, 10:39:48 » |
sosyal
Özbekçe-Men Seni Sevemem  hocam jest yapalım derken özbekçe söylemek pek hayırlı sonuçlar doğuramaz herhalde  herahlde bi kıza men seni sevemem desem tokat yerim  ama paylaşım gerçekten güzel hatta çok güzel TEŞEKKÜRLER (özbekçe bilmezsse)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2009, 15:37:30 Gönderen: sosyal »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 01 Şubat 2009, 14:03:01 » |
elsuu
|
lazca - ma si maoropen ben bunu alıyım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 02 Şubat 2009, 09:26:23 » |
NaLaN
fransizca - je t'aime
paylaşıma teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 03 Şubat 2009, 15:20:57 » |
kal-m
Zaman, gunumuz ev sahiplerine benzer, Ayrilan konugun elini hafifce sIkar, Oysa yeni geleni, sanki kanatlanmis gibi, Kollarini acip kucaklayarak karsilar: Hosgeldin hep gulumser, hoscakal ise Ic cekerek uzaklasir. Shakespearer.

benden şurim şina
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 05 Şubat 2009, 13:49:10 » |
AYBARS
 Branş: Matematik Öğretmeni
Geç kalmadan diyelim... seni seviyorum  Bu resmide "14 şubat sevgililer günü için sevenlere" hediye ediyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2009, 13:51:32 Gönderen: AYBARS »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 07 Mart 2009, 22:10:27 » |
turquaz
tesekkur ederım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 30 Mart 2009, 20:38:42 » |
qusra
 Branş: okul öncesi öğretmenliği
bana Türkçe söylesin yahuu zaten başka dilde söylerse isimiz iş bn küfrediyor sanıp tokat falan atabilirim varolmayan zavallıya... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 22 Nisan 2009, 17:07:04 » |
HiRo
ore wa omae ga suki da anneme keşke diyebilseydim... Kimi o ai shiteru Sukiyanen çok farklı ama çok türlü söyleniyor..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2009, 17:12:25 Gönderen: HiRo »
|
|
Strateji çizerken önemli olan uzakta olabilecekleri yakından görebilmek, yakındakilere ise uzaktan bakabilmektir." Miyamoto MUSASHI
wo kutameno ga ikotoga desu ha rimo-toshite rukotogadekimasu
|
|
|
« Yanıtla #12 : 22 Nisan 2009, 20:23:56 » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : 24 Nisan 2009, 18:11:03 » |
|
|
|