arkadaşlar ben bi konuda yardım istiyorum mümkünse. bize seminer çalışması için proje ve performans ödevi hazırlamamızı söylediler aynı öğrencilerin yaptığı gibi ama foruma baktığımda herkes bunların ve yöntem ve tekniklerin açıklamasını yapmış acaba bize yanlış mı anlattı okul müdürümüz bilgi verebilirseniz sevinirim
Yapılması gereken şu ;
Öğrencilere proje ve performasn görevini veririken bir şablon kullanıyoruz. Yani bu şablon zaten aşağıda linkini verdiğim konudaki linkte mebin yolladığıı yazıda ve Klavuz kitaplarında da var. Herhangi bir proje veya performans ödevi seçiyoruz.Ve bu şablonları seçtiğimiz projeye göre dolduruyoruz. Yani şablona ödevin konusu yönergeleri ( ödev hazırlama aşamasında öğrencilere tavsiyeler ) örn: planlı çalışın , aile büyüklerinden yardım alın gibi.. Daha sonra bu ödevlerin birer de puanlama anahtarlarını oluşturoyoruz bu şablon da performans ödevi için mebin yolladığı yazıda var..Ancak projenin ki yok..nou da siz hazırlayabilirsiniz.Yani değerlendirme yaparken ki kriterleri yazııyoruz.. Örn: Ödevin özgünlüğü- yazım kurallarına uygunluk veya ödevinizden beklediğiniz kriterleri.. o kadar..
Kısacası Öğrencilere proje ve performans ödevi verirken yaptıklarımızı yapacağız.. Özgün bir proje veya performasn olursa daha iyi olur..
Buradki örnekleri aşağıda ekte verdiğim şablonlara uyarlayabiliriniz.ekte sadece proje değerlendirme şablonu onu da yarın eklerim.. yada site arama yaparsanız bulabilrisiniz....
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapMEB'in istediği şablonlar da ekte mevcut indirip