« : 26 Ocak 2009, 08:59:35 » |
@d๓!η √
İşte bunlarda uçak yazıları.. Kamyon yazılarının yeri başka tabii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2009, 11:24:30 » |
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2009, 15:17:47 » |
AYBARS
 Branş: Matematik Öğretmeni
Güzel paylaşım hocam bende katkıda bulunayım.... Tayyareci sözleri
>-İstedim vermediler sen teyyarecisin dediler. >- Yol Abbas'ın pistler Airbus'ın. > >- Sen evimde güzel bir eş, ben havada çilekeş. > >- Aşıksan otur kucağa, Pilotsan bin uçağa. > >- Türbülansın ustasıyım, gözlerinin hastasıyım. > >- Kuleyle kavgalı çilekeş pilot. > >- Aşkımızı karakutuya anlattım. > >- Kalbinde yerim yoksa sevgilim, farketmez ben kokpittede giderim. > >- Pistlerin atmacası. > >- Bir sana doyamadım bir de hostese. > >- Sen yenisin dediler bana ek sefer verdiler. > >- Beni it dalaşında gör. > >- İstanbul Ankara 1 saat sana sevgim 24 saat. > >- Kule kalkışıma kızlar inişime hasta. > >- Yaklaşma toz olursun, atmosferde kaybolursun. > >- Biz boingciyiz oğlum. > >- Kaptanınız konuşuyor takın kemerleri, sevgilim unuttum yanında kederleri. > >- Gökyüzünde sessiz bir hayat, seni sevende kabahat. > >- Havadayken seveceğim, senin haberin olmayacak. > >- Aşkıma ihanet ettin, beni kuleye şikayet ettin. >-tribülansın ustasıyım, gözlerinin hastasıyım >-yol abbas ın, pistler airbus ın >-kuleyle kavgalı çilekeş pilot >-yaklaşma toz olursun, atmosferde kaybolursun >-tek rakibim f-16 >-sen yenisin dediler, bana ek sefer verdiler >-aşkımızı karakutuya anlattım >-kule kalkışıma, kızlar inişime hasta. >-bir sana doyamadım bir de hostese >-kalbinde yerim yoksa sevgilim, fark etmez ben kokpitte de giderim >-bir otomatik pilota bir de sana doyamadım >-istanbul ankara 1 saat, sana sevgim 24 saat >-pistlerin atmacası
Fıkra: Delileri uçağa bindirip, bir şehirden ötekine naklediliyorlardı. Ama o kadar çok gürültü yapiyorlardı ki, sonunda pilot dayanamadı. Uçağı ikinci pilota teslim ederek içeride ne olup bittigini görmek istedi. Deliler uçakta hep bir ağızdan bağırıp çağırıyorlardı. Baktı, en başta bir deli, ötekilere uymamış, akıllı, uslu oturuyordu. Pilot: -Sen neden bağırmıyorsun? diye sordu. Adam : - “Ben bunların öğretmeniyim. Onlarda benim öğrencilerim. Şimdi teneffüsteler de onun için ses çıkartmıyorum” diye cevap verdi. Pilot, çaresiz yerine döndü. Bir süre geçti. Bir an geldi ki sesler büsbütün kesiliverdi. Pilot: - “Aman çok güzel!” diye sevindi. “Herhalde kendini öğretmen sanan deli, ötekileri derse almış olsa gerek” diye düşündü. Ama dakikalar geçiyor, arkadan hiç bir ses seda çıkmıyordu. Pilot biraz daha bekledikten sonra merak etti. Gidip bakmak istedi. Bir de ne görsün! Uçağın kapısı açık ve içeride öğretmenden başka kimsecikler yok! Dehşetle sordu : -Ögrencilerin nerede?, diye… Öğretmen: - “Dersler bitti.Hepsini evlerine gönderdim!” *************************
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2009, 14:30:24 Gönderen: AYBARS »
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2009, 16:31:54 » |
NaLaN
çok hoş bir paylaşım..hocam tebessüm için teşekkürler.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 27 Ocak 2009, 13:24:44 » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : 27 Ocak 2009, 13:55:53 » |
ayşıl
|
Teşekkürler aybars ve admin hocam çok güzel paylaşım olmuş elinize sağlık her ikinizin de...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 09 Şubat 2009, 00:17:58 » |
|
|